Zakelijk

Volledig digitaal je PE-punten behalen met Hoffelijk!

Als financieel zorgverlener moet je beschikken over afwisselend brede en diepgaande kennis, je moet integer zijn en je hebt de juiste vaardigheden nodig. Beschikken jouw medewerkers over al deze kwaliteiten? Een eigen Academy geeft jou dit inzicht en zorgt voor een vakbekwame organisatie.

Met de interactieve PE-sessies van Hoffelijk zorg jij voor verdieping en verbreding van de kennis van je medewerkers. Laat hen deelnemen aan onze digital classroom met Permanente Educatie.

Academy
Inzicht in de specialismen en de zwakke punten van jouw medewerkers.

De Academy is de digitale leeromgeving van jouw bedrijf. Om meer betrokkenheid bij je medewerkers te creëren, maken we de Academy geheel in de look & feel van jouw organisatie.

In je digitale leeromgeving vinden alle opleidingsactiviteiten plaats. Denk aan Permanent Actueel, het volgen van PE-sessies en het kijken van verdiepende video’s. Alle opleidingsactiviteiten van je medewerkers worden opgeslagen en zijn terug te vinden in een persoonlijke rapportage.

PA is onder andere geschikt voor:

  • Beschermingsbewindvoerders
  • WSNP bewindvoerders
  • Schuldhulpverleners
  • Budgetcoaches
  • Budgetbeheerders
  • Familiebewind
Neem contact op
Ontdek welke medewerkers bijsturing nodig hebben

De persoonlijke rapportage maakt het mogelijk om per individu te bekijken welke onderwerpen wel of niet naar behoren gaan.

Vind de juiste medewerker voor iedere klant

Vind de medewerker die van toegevoegde waarde kan zijn voor een bepaalde klant met behulp van de persoonlijke rapportage.

Blijf realtime up-to-date van de ontwikkelingen

Een duidelijk overzicht van de voortgang van je medewerkers is in de persoonlijke rapportage terug te vinden.

Permanente Educatie
Bespaar tijd en kosten met de digital classrooms van Hoffelijk.

Vanaf nu hoeven jouw medewerkers nooit meer afwezig te zijn om PE-punten te verdienen. Door de digital classrooms van Hoffelijk kunnen zij hun PE-punten “gewoon” vanaf een locatie naar keuze behalen.

In de twee uur durende sessies wordt er uitleg gegeven over actuele onderwerpen en kunnen zij met andere deelnemers discussiëren. In overleg kunnen er sessies worden georganiseerd op een moment naar keuze. Zo kunnen al je medewerkers tegelijk deelnemen aan een digital classroom.

Neem contact op
Incompany

Een groep medewerkers op hetzelfde moment PE-punten laten verdienen in een digital classroom? Neem contact met ons op en vraag naar de incompany mogelijkheden.

Overal via alle devices toegang

Deelnemen aan een digital classroom kan vanaf ieder device op iedere locatie. Enige benodigdheden zijn een camera, een microfoon en goed werkend internet.

Kosten- en tijdbesparend

Geen reistijd -en kosten, doordat je de PE-sessies gemakkelijk vanuit je kantoor of huiskamer kan volgen.