Professional

Van financiële zorg naar financiële rust met Hoffelijk

Als financieel zorgverlener wil je jouw client de beste dienstverlening kunnen bieden. Het is daarom essentieel om vakbekwaam te zijn en te blijven. Alle ontwikkelingen volgen elkaar echter in hoog tempo op en het kost veel tijd om bij te blijven. Dus waar vind je snel en overzichtelijk alle informatie?

Hoffelijk helpt je daarbij. Met Permanent Actueel (PA) houden we je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen binnen de financiële zorgverlening. Je kunt je kennis ook verdiepen en/of verbreden door deel te nemen aan de digital classrooms, onze online interactieve PE-sessies.

Permanent Actueel
Al het belangrijke nieuws verzameld
op één plek

Met Permanent Actueel van Hoffelijk ben je continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die spelen binnen de financiële zorgverlening. Permanent Actueel geeft je de mogelijkheid om op elk moment en vanaf je eigen locatie de nieuwsberichten te lezen, samengesteld door onze vakredactie. Een jaar lang Permanent Actueel blijven staat gelijk aan het halen van acht PE-punten.

Vanaf nu hoef je niet meer naar tijdrovende bijeenkomsten, maar blijf je 365 dagen up-to-date. Kortom, verhoog je kwaliteit en verlaag je kosten!

PA is onder andere geschikt voor:

  • Beschermingsbewindvoerders
  • WSNP bewindvoerders
  • Schuldhulpverleners
  • Budgetcoaches
  • Budgetbeheerders
  • Familiebewind
Meer infoBestellen
Je kennis altijd up-to-date

Middels nieuwsberichten, praktische tips en oefenvragen houd jij je kennis op peil. 24/7 toegankelijk in je persoonlijke leeromgeving.

Verhoogde kwaliteit

Door op de hoogte te zijn van de laatste financiële, fiscale, juridische en maatschappelijke wijzigingen, kun je je cliënten nog beter hulp verlenen.

Kosten- en tijdbesparend

Onze vakredactie zoekt voor jou uit wat je moet weten. Dit bespaart jou tijd, zodat jij je kunt richten op je cliënten.

Permanente Educatie
Korte en effectieve PE-sessies in een digital classroom.

Je permanente educatie op een zinvolle en interactieve manier invullen kan al met Permanent Actueel. Maar het kan ook met een PE-sessie in één van de digital classrooms van Hoffelijk. Zonder hoge kosten en zonder lange reistijden. Eindelijk een docent die jou en andere cursisten betrekt in een dynamische leeromgeving.

In een twee uur durende sessie wordt er uitleg gegeven over actuele onderwerpen en gediscussieerd. Na de PE-sessie volgt een afsluitende toets.
Door het halen van de toets verdien je twee PE-punten. Deelnemen aan een digital classroom doe je vanaf jouw locatie en via ieder device.

Ons innovatieve programma met digital classrooms is voor zowel de BPBI PE, VeWeVe PE als de NBPB PE geaccrediteerd.

Meer infoBestellen
Digitaal en interactief

De mogelijkheid om vragen te stellen aan de docent in een klassikale omgeving. Een interactieve en dynamische training waarbij je leert van en met je medecursisten.

Overal via alle devices toegang

Deelnemen aan een digital classroom kan vanaf ieder device op iedere locatie. Enige benodigdheden zijn een camera, een microfoon en goed werkend internet.

Kosten- en tijdbesparend

Geen reistijd -en kosten, doordat je de PE-sessies gemakkelijk vanuit je kantoor of huiskamer kan volgen.