Professional

Van financiële zorg naar financiële rust met Hoffelijk

Als financieel zorgverlener wil je jouw client de beste dienstverlening kunnen bieden. Het is daarom essentieel om vakbekwaam te zijn en te blijven. Alle ontwikkelingen volgen elkaar echter in hoog tempo op en het kost veel tijd om bij te blijven. Dus waar vind je snel en overzichtelijk alle informatie?

Hoffelijk helpt je daarbij. Met Permanent Actueel (PA) houden we je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen binnen de financiële zorgverlening.

Permanent Actueel
Al het belangrijke nieuws verzameld
op één plek

Met Permanent Actueel van Hoffelijk ben je continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die spelen binnen de financiële zorgverlening. Permanent Actueel geeft je de mogelijkheid om op elk moment en vanaf je eigen locatie de nieuwsberichten te lezen, samengesteld door onze vakredactie. Een jaar lang Permanent Actueel blijven staat gelijk aan het halen van acht PE-punten.

Vanaf nu hoef je niet meer naar tijdrovende bijeenkomsten, maar blijf je 365 dagen up-to-date. Kortom, verhoog je kwaliteit en verlaag je kosten!

PA is onder andere geschikt voor:

  • Beschermingsbewindvoerders
  • WSNP bewindvoerders
  • Schuldhulpverleners
  • Budgetcoaches
  • Budgetbeheerders
  • Familiebewind
Meer infoBestellen
Je kennis altijd up-to-date

Middels nieuwsberichten, praktische tips en oefenvragen houd jij je kennis op peil. 24/7 toegankelijk in je persoonlijke leeromgeving.

Verhoogde kwaliteit

Door op de hoogte te zijn van de laatste financiële, fiscale, juridische en maatschappelijke wijzigingen, kun je je cliënten nog beter hulp verlenen.

Kosten- en tijdbesparend

Onze vakredactie zoekt voor jou uit wat je moet weten. Dit bespaart jou tijd, zodat jij je kunt richten op je cliënten.