Permanent Actueel

Als financieel zorgverlener wil je jouw client de beste dienstverlening kunnen bieden. Het is daarom essentieel om vakbekwaam te zijn en te blijven. Alle ontwikkelingen volgen elkaar echter in hoog tempo op en het kost veel tijd om bij te blijven. Dus waar vind je snel en overzichtelijk alle informatie?

Permanent Actueel voor financieel zorgverleners
Hoffelijk helpt je daarbij. Met Permanent Actueel (PA) houden we je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen binnen de financiële zorgverlening.

Al het belangrijke nieuws verzameld op één plek
Met Permanent Actueel van Hoffelijk ben je continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die spelen binnen de financiële zorgverlening. Permanent Actueel geeft je de mogelijkheid om op elk moment en vanaf je eigen locatie de nieuwsberichten te lezen, samengesteld door onze vakredactie.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met:

Edwin Deijs
Directeur Relatiebeheer

PE-punten
Permanent Actueel is voor BPBI, NBPB, NBBI, VeWeVe en Kiwa een geaccrediteerde manier om PE-punten te behalen. Een jaar lang Permanent Actueel staat gelijk aan acht PE-punten.

Vanaf nu hoef je niet meer naar tijdrovende bijeenkomsten, maar blijf je 365 dagen up-to-date. Kortom, verhoog je kwaliteit en verlaag je kosten!

PA is onder andere geschikt voor:

 • Beschermingsbewindvoerders
 • WSNP bewindvoerders
 • Schuldhulpverleners
 • Budgetcoaches
 • Budgetbeheerders
 • Familiebewind
Permanent Actueel voor financieel zorgverleners

Je kennis altijd up-to-date met de nieuwsberichten, praktische tips en oefenvragen.

Verleen de beste hulp door op de hoogte te zijn van de laatste fiscale, juridische en maatschappelijk wijzigingen.

Onze vakredactie zoekt voor jou uit wat je moet weten. Dit bespaart jou tijd, zodat jij je kunt richten op je cliënten.

Meld je aan voor het Bewindvoerderscongres

Het Bewindvoerderscongres 2019 is een nieuw initiatief met een unieke opzet! Tijdens dit congres ontmoet je je vakgenoten, deel je praktijkervaringen en leer je van elkaar.

Meer lezen

Academy voor financieel zorgverleners
De Academy is de digitale leeromgeving van jouw bedrijf. Om meer betrokkenheid bij je medewerkers te creëren, maken we de Academy geheel in de look & feel van jouw organisatie.

In je digitale leeromgeving vinden alle opleidingsactiviteiten plaats. Denk aan Permanent Actueel, het volgen van PE-sessies en het kijken van verdiepende video’s. Alle opleidingsactiviteiten van je medewerkers worden opgeslagen en zijn terug te vinden in een persoonlijke rapportage.

Ontdek welke medewerkers bijsturing nodig hebben
De persoonlijke rapportage maakt het mogelijk om per individu te bekijken welke onderwerpen wel of niet naar behoren gaan.

Vind de juiste medewerker voor iedere klant
Vind de medewerker die van toegevoegde waarde kan zijn voor een bepaalde klant met behulp van de persoonlijke rapportage.

Blijf realtime up-to-date van de ontwikkelingen
Een duidelijk overzicht van de voortgang van je medewerkers is in de persoonlijke rapportage terug te vinden.

PE-punten
Permanent Actueel is voor BPBI, NBPB, NBBI, VeWeVe en Kiwa een geaccrediteerde manier om PE-punten te behalen. Wanneer je medewerkers een jaar lang Permanent Actueel volgen, staat dat gelijk aan acht PE-punten.

PA is onder andere geschikt voor:

 • Beschermingsbewindvoerders
 • WSNP bewindvoerders
 • Schuldhulpverleners
 • Budgetcoaches
 • Budgetbeheerders
 • Familiebewind
Academy voor financieel zorgverleners

Bekijk per individu welke onderwerpen wel of niet naar behoren gaan.

Vind de medewerker die van toegevoegde waarde kan zijn voor een bepaalde klant met behulp van de persoonlijke rapportage.

Beschik over een duidelijk overzicht van de voortgang van je medewerkers