Ben jij al Permanent Actueel?

Met Permanent Actueel van Hoffelijk ben je continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die spelen binnen de financiële zorgverlening én je verdient er ook PE-punten mee!

365 dagen per jaar up-to-date

Als financieel zorgverlener wil je jouw cliënt de beste dienstverlening kunnen bieden. Het is daarom essentieel om op de hoogte te zijn en te blijven van de actualiteiten. Maar tussen alle klantgesprekken en regelactiviteiten door houd je maar weinig tijd over om alle ontwikkelingen, die elkaar in hoog tempo opvolgen, goed door te nemen. Dus waar vind je snel en overzichtelijk al het relevante nieuws?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met:

Edwin Deijs
Directeur Relatiebeheer

Permanent Actueel voor de financieel zorgverlener

Wat is Permanent Actueel?
Permanent Actueel geeft je de mogelijkheid om op elk moment en vanaf je eigen locatie nieuwsberichten te lezen die relevant zijn voor jouw vak. Deze manier van permanente educatie is onder andere geschikt voor:

 • Beschermingsbewindvoerders
 • WSNP bewindvoerders
 • Schuldhulpverleners
 • Budgetcoaches
 • Budgetbeheerders
 • Familiebewind

Hoe werkt het?
Onze vakredactie verzamelt al het belangrijke nieuws voor je in je digitale leeromgeving, die 24/7 toegankelijk is vanaf elk device. Het enige dat jij hoeft te doen wanneer je een notificatie ontvangt, is inloggen in je leeromgeving, het nieuwsbericht lezen én daar een paar vragen over beantwoorden.

Eén nieuwsbericht afronden kost je slechts een paar minuten van je tijd. Daarbij ben je met deze manier van permanente educatie ook nog eens voordeliger uit dan met een klassikale bijeenkomst.

Bestel direct

Volg permanente educatie wanneer het jou uitkomt. Ervaar het gemak van een jaar lang permanent Actueel blijven via Hoffelijk.

Jouw voordelen

Je kennis altijd up-to-date (365 dagen per jaar)

Volledig gericht op jouw specifieke functie

Je verdient je PE-punten én voldoet aan de scholingseis

Kostenbesparend met het scherpste tarief

Vermijd reistijd en studeer vanuit huis

Permanent Actueel voor jouw kantoor

Wil je met meerdere medewerkers van je kantoor Permanent Actueel blijven? Dan richten we de digitale leeromgeving in als Academy van jouw bedrijf. Je creëert meer betrokkenheid bij je medewerkers, doordat we de Academy geheel in de look & feel van jouw organisatie vormgeven.

Extra voordelen voor de leidinggevende
In de digitale leeromgeving vinden alle opleidingsactiviteiten plaats. Terwijl je medewerkers continu op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen jullie vakgebied, houd jij zicht op de voortgang via het speciaal ontworpen managersaccount. Zo krijg je direct inzicht in de kennis en ontwikkelpunten van je medewerkers.

Kort samengevat

 • Blijf realtime up-to-date van de ontwikkelingen;
 • Inzicht in de voortgang per individuele medewerkers;
 • Vind de juiste medewerker voor iedere klant op basis van het inzicht;
 • Check realtime de behaalde scholingsuren/PE-punten; en
 • Inzicht in kennis en ontwikkelpunten van je medewerkers.
Academy
Permanent Actueel voor het team.

Blijf Permanent Actueel met meerdere medewerkers van je kantoor en ontdek de voordelen voor jou als leidinggevende. Wil je meer weten of een demo aanvragen? Neem dan contact op met Edwin Deijs.

Behaal je PE-punten

Permanent Actueel is voor BPBI, NBPB, NBBI, VeWeVe (bij minimaal 3 scholingsuren) en Kiwa een geaccrediteerde manier om PE-punten te behalen. Een jaar lang Permanent Actueel staat gelijk aan acht PE-punten. Vanaf nu hoef je niet meer naar tijdrovende bijeenkomsten, maar blijf je 365 dagen up-to-date. Kortom, verhoog je kwaliteit en verlaag je kosten!

Partnerlogo's