(PE-)Workshops

Ben je bewindvoerder en wil je je kennis verbreden of up-to-date houden? Volg dan één of meerdere van onze (PE-)workshops en behaal direct je PE-punten.

Icoon Beschermingsbewind
Beschermingsbewind

Tijdens deze tweedaagse training word je meegenomen naar de basis van bewindvoeren. Je gaat aan de slag met schuldposities en het rechtssysteem waarbinnen jij je taken uitvoert.

Lees meer
Icoon Sociale zekerheid en belastingrecht
Sociale zekerheid & belastingrecht

Aan de hand van klantcasussen gaan we dieper in op de materie, zodat de kennis en regelgeving op deze gebieden weer volledig op je netvlies staan en je weet waar je op moet letten bij je cliënten.

Lees meer
Icoon Positief vermogen
Positief vermogen & nalatenschappen

Aan de hand van een casus bespreken we de verschillende onderdelen van het vermogen van je cliënt, zodat het voor jou helder wordt wat je wel en niet moet doen bij vermogende klanten.

Lees meer
Icoon negatief vermogen
Negatief vermogen

Je leert op deze dag de wettelijke vereisten van het vermogen van je cliënten kennen en gaat aan de slag met wat er in dit kader komt kijken bij het nemen van beslissingen over het (negatief) vermogen.

Lees meer
Icoon Communicatie
Effectieve communicatie & klantcontact

Samen kijken we naar de achterliggende theorie over communicatie en houden we elkaar door middel van rollenspellen een spiegel voor.

Lees meer
Icoon Ethiek & Integriteit
Ethiek & integriteit

Als bewindvoerder kun je voor ethische vraagstukken komen te staan. Hoe pak je dit aan? Deze dag staat in het teken van casussen en opinie. Breng je eigen worstelingen in en spar hierover met de docent en deelnemers.

Lees meer
Icoon ondernemersvaardigheden
Ondernemersvaardigheden

De tweedaagse training Ondernemersvaardigheden geeft je inzicht in het runnen van een bedrijf binnen de bewindvoering en zorgt voor een stevig en gezond fundament van de onderneming.

Lees meer