(PE-)Workshops

Hoffelijk faciliteert alle modules uit de PHBO opleiding ook los van elkaar. Als een volledige opleiding niet noodzakelijk is waarom dan geen deelopleiding?

Beschermingsbewind kennis & systematiek

Tijdens deze tweedaagse opleiding word je meegenomen naar de basis van bewindvoeren. Je gaat aan de slag gaat met schuldposities en het rechtssysteem waarbinnen jij je taken uitvoert.

Lees meer
Sociale zekerheid

We gaan in op de basis van het socialezekerheidsstelsel en nemen de actuele ontwikkelingen doornemen. Je leert de beschikbare voorzieningen voor je cliënten optimaal in te zetten.

Lees meer
Belastingrecht particulier

We bespreken tijdens deze dag de structuur van het Nederlandse belastingstelsel en welke ontwikkelingen hierin gaande zijn. Welke mogelijkheden heb je om je cliënten hierin te ondersteunen?

Lees meer
Praktijk uitvoering vermogen

Aan de hand van een casus bespreken we de verschillende onderdelen van het vermogen van je cliënt, zodat het voor jou helder wordt wat je wel en niet moet doen bij vermogende klanten.

Lees meer
Praktijk uitvoering negatief vermogen

Je leert deze dag de wettelijke vereisten van het vermogen van je cliënt kennen en gaat aan de slag met wat er in dit kader komt kijken bij het nemen van beslissingen over het (negatief) vermogen.

Lees meer
Effectieve communicatie & klantcontact

Samen kijken we naar de achterliggende theorie over communicatie en houden we elkaar door middel van rollenspellen een spiegel voor.

Lees meer
Ethiek & integriteit

Deze dag staat in het teken van casussen en opinie. De theorie die we tijdens de opleiding behandelen geeft je kaders mee voor het formuleren van acties in de praktijk.

Lees meer
Ondernemersvaardigheden bewindvoering

De tweedaagse training Ondernemersvaardigheden geeft je inzicht in het runnen van een bedrijf binnen de bewindvoering en zorgt voor een stevig en gezond fundament van de onderneming.

Lees meer