Opleidingen

Hoffelijk biedt opleidingen aan voor zowel toekomstige als ervaren bewindvoerders. Zo kun je je zowel mét als zonder relevante bacheloropleiding laten opleiden tot zelfstandig bewindvoerder. Dit doe je met de opleiding Post hbo Bewindvoerder of de Basisopleiding Bewindvoerder. Je kunt ook bij ons terecht voor het volgen van diverse (PE-)workshops.

Van financiële zorg, naar financiële rust

We bieden verschillende opleidingen aan voor bewindvoerders. Wil je bewindvoerder worden? Volg dan onze CPION-geaccrediteerde post hbo-opleiding Bewindvoerder die je echt alle kennis en vaardigheden leert van dit mooie vak. Vervolgens kun je direct aan de slag als zelfstandig bewindvoerder. Of volg de basisopleiding, de verkorte variant. Je kunt er ook voor kiezen om een of meerdere PE-workshops te volgen.

Kijk voor de actuele data en locaties in onze webshop.

Post HBO Bewindvoerder

Na het volgen van deze opleiding kun je direct aan de slag als (zelfstandig) bewindvoerder. Lees meer over deze opleiding in onze webshop.

Lees meer
Basisopleiding Bewindvoerder

De verkorte variant van de post hbo-opleiding Bewindvoerder. Lees meer over deze opleiding in onze webshop.

Lees meer
(PE-)Workshops

De verschillende modules uit de Post hbo-opleiding kun je ook los van elkaar volgen. Bekijk het aanbod en schrijf je in.

Lees meer
Hoffelijk neemt Financial Academy over